Advertorial

Dit geniale apparaat laat u communiceren in méér dan 40 talen

4 juni 2019 | Guust van Kessel

main
Samenvatting: Translaty is een briljante nieuwe uitvinding die de wereld stormenderhand verovert. U kunt ermee communiceren in méér dan 40 talen zodat u met bijna iedereen op deze planeet kunt spreken! U kunt het overal meenemen dankzij het compacte formaat en het is zo gebruiksvriendelijk dat u het binnen 30 seconden kunt gebruiken. En het best van al? Translaty is eindelijk beschikbaar voor de consument en kost u helemaal geen fortuin. Het apparaat dat eerder alleen beschikbaar was voor de leiders van deze wereld is nu ook voor u beschikbaar.

Heeft u ooit gewenst dat u een vreemde taal zou kunnen spreken zonder lessen te volgen? Heeft u ooit problemen gehad tijdens een reis naar het buitenland vanwege de taalbarrière? Heeft u er ooit van gedroomd om met bijna elke persoon in de wereld te kunnen praten?

Maak kennis met Translaty: een Japanse hightech-uitvinding waarmee u kunt communiceren in méér dan 40 talen zonder dat u tijd en geld hoeft te verspillen aan saaie taalcursussen. Geen taallessen meer, geen problemen meer tijdens reizen naar het buitenland, geen tijd & geld meer verspild aan taalprogramma’s die simpelweg niet werken.


Waarover gaat het?

Translaty is een geavanceerde Japanse technologie waarmee u onmiddellijk kunt communiceren met een andere persoon, ongeacht welke taal hij of zij spreekt. Dit kleine maar geniale apparaat begrijpt en vertaalt onmiddellijk méér dan 40 talen waardoor twee personen snel en eenvoudig kunnen communiceren met elkaar. U kunt het gebruiken wanneer u naar het buitenland gaat, tijdens zakelijke vergaderingen of wanneer u simpelweg iets in een andere taal wilt zeggen. Met Translaty communiceert u onmiddellijk in bijna elke taal ter wereld!

Hoe werkt het?

Translaty is gebouwd met eenvoud in gedachte zodat iedereen het kan gebruiken. Hoewel het is uitgerust met de nieuwste technologieën is het apparaat buitengewoon gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen, is de taal kiezen waarin u wilt communiceren en uw woorden of zinnen opnemen. U kunt zelfs hele lange zinnen opnemen en Translaty vertaalt alles perfect!

Bekijk de volgende video om Translaty in actie te zien:

Ondersteunt méér dan 40 talen

De ingebouwde geavanceerde technologie ondersteunt tweerichtingsvertaling. Bovendien kan u er ook teksten mee vertalen.

Enkele feiten

Onderzoek toont aan dat méér dan 86% van alle taalprogramma’s niet effectief zijn en niet het gewenste resultaat opleveren. Uit een ander onderzoek met studenten die online taalcursussen volgen, blijkt dat 9 van de 10 niet tevreden zijn met de resultaten en wensten dat ze zelfs niet aan deze cursussen begonnen waren! En dat is na honderden, zo niet duizenden euro’s die ze hebben uitgegeven aan cursussen! Translaty maakt hier een einde aan en stelt u in staat vrijuit te communiceren zonder hopen geld te hoeven uitgeven aan rommel.

We vroegen mensen die "Translaty" reeds gebruikt hebben om uit te leggen hoe hun ervaring met het apparaat was. De resultaten toonden aan dat de werkkwaliteit – en productiviteit van hen spectaculair verhoogde toen ze "Translaty" begonnen te gebruiken.

Wat maakt het apparaat zo speciaal?

Translaty werd voorheen alleen gebruikt binnen overheden en grote bedrijven, maar sinds kort is het voor een beperkte tijd beschikbaar voor het grote publiek. Na het geweldige succes van het product beginnen er nu her en der leveringsproblemen op te duiken. Schiet dus op en bestel vandaag nog uw mobiele vertaler!

Gebruik Translaty in het buitenland
Nooit langer zal u nog problemen hebben om in een vreemde taal te communiceren. Met dit revolutionaire apparaat kunt u direct communiceren in méér dan 40 talen.

Gebruik Translaty voor zakelijke bijeenkomsten
Dit geavanceerde, hoogstaande apparaat vertaalt alles wat u zegt en zal u helpen uw zakelijke relaties te versterken.

Gebruik het elke dag
Kent u iemand die uw taal niet goed spreekt? Met Translaty kunt u beter dan ooit met elkaar communiceren!

Waarom is Translaty zo populair?

Met dit geniale apparaat kunt u communiceren met bijna elke persoon ter wereld (INDERDAAD, praten met elkaar!). Deze technologie was nooit eerder beschikbaar voor het ruime publiek.

Voor een beperkte tijd is dit apparaat nu beschikbaar aan een sterk verminderde prijs van €99 (voorheen €199).

Onze conclusie: koop het terwijl het nog steeds beschikbaar is

Het goedkope Translaty-toestel revolutioneert de wereld. Het product gaat als een gek over de toonbanken, maar de voorraad is beperkt. We raden aan om Translaty zo snel mogelijk te bestellen nu het toestel nog steeds beschikbaar is.

Het is nu mogelijk om met bijna iedereen in de wereld te communiceren dankzij deze geniale Japanse uitvinding.

Nadat deze slimme vertaler in talloze talen werd getest, werd ons hele personeel door dit revolutionaire apparaat omver geblazen. Hier de voor- en nadelen die we zelf ondervonden:

Voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik - Realtime tweerichtingsvertaling
  • Directe vertaling in méér dan 40 talen
  • Draagbaar ontwerp past eenvoudig in uw zak
  • Perfecte geluids- en opnamekwaliteit
  • Bespaart tijd en geld

Nadelen:

  • Is binnenkort niet meer leverbaar

Hoe bestel ik de Translaty?

Dat is gemakkelijk. Op dit moment kunt u Translaty aan de helft (50%) van de introductieprijs kopen:

  1. Bestel Translaty op de website van de leverancier.
  2. Begin direct met communiceren in de door u gekozen taal

Het is zó eenvoudig!

KLIK HIER - BESTEL TRANSLATY MET 50% KORTING EN GRATIS VERZENDING >>